مدارک لازم و هزینه اخذ پذیرش


با توجه به اینکه تحصیل در آکادمی های آموزشی در کشور مالزی، یک مقطع آکادمیک ( کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا ) محسوب نمیگردد، لذا در تهیه مدارک، نیازی به مواردی مثل سابقه کار و رزومه نمی باشد.

مدارک لازم جهت صدور نامه پذیرش موارد زیر می باشد:
 

  • تصویر کلیه صفحات پاسپورت متقاضی ( شامل هر 40 صفحه با احتساب صفحات سفید )
  • تصویر عکس پرسنلی متقاضی با زمینه روشن
  • تصویر ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی متقاضی
  • تصویر ترجمه رسمی مانده حساب بانکی متقاضی با مبلغ بیش از 20 میلیون تومان


مدارک مورد نیاز همگی به شکل دیجیتال ( اسکن شده ) مورد نیاز هستند، به همین دلیل متقاضی می تواند فایلهای اسکن شده را از طریق سی دی، فلش دیسک یا ارسال از طریق پست الکترونیکی به موسسه آواسپهر تحویل دهد.

لطفا در زمان اسکن تصاویر، از کیفیت بالای فایل تصویری اطمینان حاصل فرمایید. به همین علت بهتر است در زمان اسکن میزان عمق تصویر را روی عدد 300 قرار دهید.

در صورتی که متقاضی به استفاده از خوابگاه های آکادمی تمایل داشته باشد، ضروریست هزینه ضمانت رزرو خوابگاه را نیز در ایران پرداخت نماید. جهت کسب اطلاعات بیشتر، صفحه مربوط به خوابگاه های آکادمی و همچنین صفحه قوانین خوابگاه ها را مطالعه نمایید.

خدمات ارائه شده از جانب آکادمی به زبان آموز:
 

  • دریافت نامه پذیرش
  • نوبت مصاحبه تعیین سطح
  • خدمات کمک به تبدیل ویزای اجتماعی به تحصیلی بعد از ثبت نام در آکادمی
  • حق الزحمه دفتر ایران
  • استقبال فرودگاهی و انتقال متقاضی از فرودگاه تا آکادمی
  • رزرو خوابگاه و خدمات کمک به اسکان در اقامتگاه
  • خدمات کمک به ثبت نام در آکادمی
  • صدور نامه معرفی جهت افتتاح حساب بانکی در مالزی بعد از ثبت نام و دریافت ویزای تحصیلی


آخرین بروز رسانی: 10 دي 1392